kruiptouw.jpg

Kleur onze club! PDF Print E-mail

Flexa kleur je club 2012Ons clubhuis kan wel een verfbeurt gebruiken. Daarom gaan wij deze zomer aan de slag om ons clubhuis een kleurrijke opfrisbeurt te geven. Jouw hulp hebben we hard nodig.

Wat te doen?
In het voorjaar maken veel mensen plannen om hun huis te verven. Heb jij vrienden, familie of kennissen die van plan zijn te gaan schilderen, zorg dan dat ze verf van Flexa kopen. Bij aanschaf van de Flexa-verf wordt namelijk tot en met 31 oktober 2012 een actiecode verstrekt die je kunt doneren aan onze club. Zo’n actiecode staat voor 1 blik muurverf voor binnen. Wij hebben een profiel op kleurjeclub.nl waarop staat hoeveel actiecodes (en dus blikken verf) er nodig zijn om ons clubhuis te verven.

Doneren door te 'liken' op Facebook!
Ben je niet van plan om binnenkort verf te gaan kopen, maar wil je wel graag een blik verf doneren? Ga dan naar de facebookpagina van Flexa via deze link en volg de instructies op het scherm. Na een paar simpele handelingen krijg je een actiecode waarmee je direct een gratis blik verf kunt doneren!

Als we voldoende actiecodes hebben verzameld, gaan we ons clubhuis verven met alle gratis blikken verf! Laat daarom zoveel mogelijk mensen in je omgeving weten dat Scouting The Buffalo's meedoet aan deze actie, zodat we zoveel mogelijk actiecodes verzamelen! Ons profiel vind je op http://kleurjeclub.nl/club/2933.

 
RocketTheme Joomla Templates